VERZENDEN

Wij hanteren gratis verzending vanaf 50 euro. Is jouw totaalbedrag minder dan 50 euro dan wordt er een verzendingskost van €6,95 voor België en €9,95 voor Nederland aangerekend. 

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per mail. Wanneer jouw bestelling klaarstaat voor verzending, sturen wij jou een mailtje met een track & trace code. Wij hanteren een leveringstermijn van maximaal 3 werkdagen, dit kan afwijken tijdens feest- of speciale dagen. 

Design for pets werkt samen met een sociale werkplaats uit Gent die het logistieke gedeelte voor zich neemt. Zij zorgen ervoor dat jouw pakje met zorg wordt klaargemaakt. Na het klaarmaken van het pakket wordt deze overhandigd aan Bpost.

RETOUR

Je kan de bestelling tot 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour via ons retourformulier. Je zal een mailtje ontvangen met goedkeuring van jouw aanvraag en de verdere stappen.

Na de goedkeuring van de retouraanvraag heb je 14 dagen de tijd om jouw artikel ongebruikt en in de originele verpakking bij ons te laten leveren.

Wij betalen, binnen de maand na ontvangst van de retour, het verschuldigde bedrag terug, mits het product in goede staat retour ontvangen is.

Enkel de kosten voor de terugzending zijn voor eigen rekening. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Wens je gebruik te maken van dit recht, dat kan via onderstaand retourformulier.

START JE RETOUR

Je ordernummer begint met #.....
OK